SERVICII

tel: 0752-264004  0369-449999

email: office@autorent-sibiu.ro

Transport persoane la cerere si inchiriere microbuze

Compania noastra ofera servicii de transport persoane la cerere. Astfel, putem merge oriunde in tara sau in strainatate pe baza unei comenzi anterioare. Va punem la dispozitie unul dintre cele mai bune servicii de inchirieri microbuze pentru toate categoriile de clienti. Inca de la infiintare, compania noastra a depus eforturi continue pentru a putea oferi servicii de inchirieri microbuze si transport de persoane cu adevarat profesionale.

Calatorii de afaceri sau in scopuri turistice

Puteti apela la serviciile oferite de compania noastra pentru a efectua calatorii de afaceri si turistice. Va putem ajuta in efectuarea traseelor locale, in Bucuresti si imprejurimi, trasee interne, oriunde in Romania unde exista sosele si trasee internationale, oriunde in Europa si chiar in lume. Ne mandrim cu faptul ca putem satisface cele mai exigente cerinte a oricarui client.

Livrare si/sau preluare de la aeroport

Acest serviciu nu este conditionat de inchirierea autoturismului.Pentru acest serviciu clientul va plati suma de 0.15€/km.

Livrare si/sau preluare oriunde in Romania

La cererea clientului putem pune la dispozitie autoturisme care sa corespunda tuturor categoriilor de clienti.Dispunem de autoturisme pt. clasa bussines,calatorii-agrement cat si pt.transporturi diverse.